logo

O NAMAED enterijeri kompanija se bavi projektovanjem enterijera i izradom enterijera. 

Iskustvo u oblasti građevinarstava, preko 20 godina na projektima na domaćem i internacionalnom tržištu, čija je matična kompanija EVROING GROUP, što u najboljem prikazuje referenc lista izgrađenih objekata. 

Stalnim praćenjem tržišta i prilagođavanjem potrebama investitora, uvodimo nove standarde čiji je cilj da zadovoljimo potrebe investitora kao i bolji plasman na tržištu. 

Osnivač kompanije i menadžer projekta, unutrašnje poslovanje kompanije zasniva na kreativnosti, kako bi sa svojim timom svaki projekat izveo na najvišem nivou, da bi investitor sa zadovoljstvom u funkcionalnosti i estetičnositi svakodnevno uživao.

Naš stil je elegantan i jednostavan, gde je bitan odabir kvalitetnih materijala, stoga pažljivo pristupamo odabiru proizvođača materijala, posvećujemo se projektu stvarajući jedinstven pečat svakom enterijeru.
Naš tim stručnjaka razrađuju projekat po segmentima i prate njegov razvoj u okvirima planiranoga budžeta, od arhitektonskog rešenja ( koji obuhvata gradjevinske usluge, instalaterske, završne, prikaz rasvete, nameštaja, galanterije do potpune opremljenosti )  koje 3D prezentujemo do finalnog proizvoda.

Komercijalni projekti u rasponu od hotela i restorana do barova, recepcija, kancelarija kao i rešavanje projekata budućih objekata. Stambene projekte u rasponu od rezidencijalnih vila, etažnih vlasništva, stanova, pomoćnih objekata...

PRATIMO VAŠ ŽIVOTNI STIL I PRETVARAMO U LIČNI DIZAJN!