logo

ADAPTACIJAUkoliko želite da promenite Vaš postojeći životni ili poslovni proctor, možemo Vam pomoći da ulepšate i date novi život prostoru tako što ćemo uz punu odgovornost izrade adaptacije najkvalitetnije i najbrže rešiti. Vodeći računa o Vašim potrebama i finansijsjama možemo Vam obezbediti vrhunski idejni i glavni projekat adaptacije sa izvođenjem po sistemu “ključ u ruke”. Pre adaptacije nekog prostora neophodno je sagledati postojeće stanje konstrukcije, funkcije i instalacija, skicirati objekat sa svim potrebnim detaljima. U zavisnosto od obima radova izrađuje se projekat idejnog rešenja za predviđene radove koje treba da zadovolji sve Vaše zahteve i potrebe u funkcionalnom i estetskom smislu. Idejni projekat služi nam kao osnova za izradu glavnog projekta (instalacija kanalizacije, vode, struje, grejanja...) i 3D modela koji verodostojno prikazuje isplanirani objekat do detalja.
Realizacija isprojektovanog započinje se rušenjem i demontažom zatečenog stanja sa pravilnim odlaganjem građevinskog šuta i transportom na deponiju. Izgradnja novog rešenja sprovodi se prema projektu i predviđenoj tehnologiji građenja.

Adaptacija se izvodi pod nadzorom stručnih inženjera i arhitekata i angažovanjem kvalifikovanih radnika koji zadovoljavaju najstrožije zahteve kvalita izrade. U realizaciji adaptacije strogo vodimo računa o postavljenim rokovima od sačinjavanja idejnog projekta do stavljanja objekta u funkciju štedeći maksimalno Vaše i naše vreme i novac. Završetak radova predstavlja primopredaja obijekta i projektne dokumentacije.


PRATIMO VAŠ ŽIVOTNI STIL I PRETVARAMO U LIČNI DIZAJN!


Enterijeri | Projektovanje | Izvođenje | Adaptacija | Nameštaj i Opremanje | Beograd